DE TENNIS- EN PADEL BELEVING BIJ

HUNTING & DE JAGER.

Bij ons draait alles om tennis-, padel- en pickleballplezier voor iedereen, van jong tot oud, en ongeacht je vaardigheidsniveau. Onze passie voor deze sporten heeft ons samengebracht, en we streven ernaar om lessen en activiteiten aan te bieden die de liefde voor elk van deze sporten vergroten.

Tennis

Onze focus ligt op het creëren van een omgeving waarin iedereen kan gedijen, of je nu net begint met tennis of een doorgewinterde speler bent. We organiseren inspirerende lessen die zijn afgestemd op verschillende niveaus, zodat je je spel kunt verbeteren en zelfvertrouwen kunt opbouwen op de baan.

Padel

Net als bij tennis willen we bij padel een omgeving bieden waarin zowel beginners als ervaren spelers kunnen groeien. Onze lessen zijn op maat gemaakt om techniek en tactiek te verbeteren, terwijl we een gemeenschap van padelliefhebbers samenbrengen.

Pickleball

We zijn blij om pickleball aan te bieden als een toevoeging aan onze sportfaciliteit. Of je nu nieuw bent in de sport of al ervaring hebt, onze lessen en activiteiten zijn bedoeld om de opwinding van pickleball te delen en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Naast lessen zijn we er trots op dat we ook leuke activiteiten aanbieden die de tennis-, padel- en picklebalervaring verrijken. Van clinics tot toernooien en toffe evenementen brengen we iedereen samen en zorgen we ervoor dat het plezier buiten het speelveld net zo belangrijk is als erop.

Hunting en De Jager is ontstaan door de samenwerking van Lillian Hunting en Remi de Jager, die hun krachten hebben gebundeld vanuit hun eigen expertise. Ons doel is om onze passie met anderen te delen en een fijne en uitnodigende omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Schrijf je in voor
een proefles.

waar vind je hunting & de jager

ONZE REGIO'S.

Hunting & De Jager verzorgt tennislessen in verschillende regio’s, waaronder Bakel, Helmond, Veldhoven, Boxtel, Dreumel, Boven-Leeuwen en Druten. Deze regio’s, gelegen in Nederland, vormen het decor voor de mooie tennisgemeenschap die door Hunting en de Jager wordt bediend. 

8

verenigingen

15

trainers

+1000

leden
Meer dan alleen tennis

VERENIGINGEN