spelenderwijs leren tennissen met

SAMMY SMASH!

Sammy Smash kids tennis is een vorm van tennis die speciaal is ontworpen voor kinderen. Het is een leuke en uitdagende manier om kinderen kennis te laten maken met deze sport en hen te helpen hun vaardigheden in een veilige en ondersteunende omgeving te ontwikkelen.

Sammy Smash richt zich op het ontwikkelen van fundamentele vaardigheden zoals hand-oog coördinatie, voetenwerk en balcontrole. Deze vaardigheden worden geleerd door middel van verschillende spelletjes en oefeningen die zowel leuk als uitdagend zijn met een heel tof beloningssysteem door middel van buttons.

DOELEN BEHALEN MET ECHTE BUTTONS

Een leuke en effectieve manier om kinderen te motiveren om doelen te behalen door middel van buttons.

Door het gebruik van buttons wordt het behalen van doelen bij Sammy Smash een leuke en uitdagende ervaring voor kinderen. Ze kunnen hun verzameling buttons laten zien aan hun vrienden en familie, wat een gevoel van trots en voldoening geeft. Dit kan ook helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hen te motiveren om door te gaan met hun tennisvaardigheden te ontwikkelen.

Per niveau verschillende buttons te behalen
Het implementeren van een buttons-systeem in kindertennis is niet alleen een leuke manier om kinderen te motiveren om doelen te behalen, maar het is ook een effectieve manier om hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun prestaties te verbeteren. Het stimuleert gezonde competitie en teamwork, en zorgt ervoor dat kinderen plezier hebben terwijl ze leren.

De badges die wij hanteren
De badges die gebruikt worden bij Sammy Smash zijn gericht op snelheid, coördinatie en balans. Deze buttons worden uitgereikt aan kinderen die hebben laten zien dat ze deze vaardigheden beheersen tijdens hun lessen of wedstrijden.

WEDSTRIJDEN
 

Sammy Smash zorgt ervoor dat ieder kind zich als een echte winnaar voelt, ongeacht het resultaat van de wedstrijd. Door de nadruk te leggen op positiviteit en respect voor de tegenstander, worden kinderen gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en tegelijkertijd sportief te blijven.

Bij de wedstrijden worden kinderen aangemoedigd om hun eigen doelen te stellen en hun eigen prestaties te meten. Dit moedigt hen aan om te groeien en zichzelf te verbeteren in hun eigen tempo. Ze leren dat het belangrijk is om zichzelf uit te dagen en te blijven oefenen om beter te worden in tennis en in het leven.

DIPLOMA

Aan het einde zijn wij allemaal tennishelden.

Door het behalen van het diploma leren kinderen niet alleen de verschillende aspecten van tennis, maar ontwikkelen ze ook zelfvertrouwen en trots op hun prestaties. Ze leren dat hard werken en toewijding belangrijk zijn om doelen te bereiken en beloningen te verdienen.

Sammy Smash biedt kinderen een leuke en gestructureerde manier om hun tennisvaardigheden te ontwikkelen en hun prestaties te meten. Het diploma is een geweldige manier om kinderen te motiveren en hen te belonen voor hun inspanningen, terwijl ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen die hen helpen te slagen in tennis en het leven. Ieder jaar wordt en een diploma dag georganiseerd voor alle kids waarop zij allemaal hun verdien diploma mogen ontvangen!